Простреляната заедно с бизнесмена Алексей Петров е жива. Първоначалната информация

...
 Простреляната заедно с бизнесмена Алексей Петров е жива. Първоначалната информация
Коментари Харесай

Простреляната с Алексей Петров е жива, в медикаментозна кома е

 Простреляната дружно с предприемача Алексей Петров е жива. Първоначалната информация бе, че дамата е умряла, само че по-късно стана ясно, че тя е тежко ранена и даже е била контактна преди да бъде сложена в медикаментозна кома, съобщи 24 часа. Все още нейната идентичност не е ясна, като в медийното пространство се засягат две имена. По информация на 24 часа дамата е Ива Павлова, с копято Петров има връзка от 25 години. Те оповестиха, че тя е участва или е взела участие в най-малко 14 компании на предприемача. По информация на БТВ обаче, простреляната е Мирослава Спасова Спасова – шеф на „ Лев Инс “.
Прочетете още


Към момента на мястото са пристигнали значими управителни фигури, градската прокурорка на София Илиана Кирилова и нейните заместници Христо Кръстев и Иво Илиев. По непотвърдена информация главният прокурор на България- Борислав Сарафов също се е отзовал на място.

Заради убийството цяла София е блокирана от полиция, а регионът, където е осъществено закононарушението е отцепен и униформените не разрешават на никого да минава. Към момента ревизират камери, които може да са снимали следите на причинителя и евентуален помощник.

Както по-рано TrafficNews заяви случаят е станал, до момента в който Алексей Петров е тичал по екопътека в квартал „ Драгалевци ”. По предварителна информация оръжието, с което е осъществено закононарушението е било извънредно мощно, а изстелът е отнесъл половината му глава.  Той  е бил без защита и бронежилетка.  Освен Петров е била простреляна и жена, която е тичала до него.  Тя също е умряла, само че е съумяла да даде изложение на килъра. Той е бил с маска с пушка и облечен с ловни облекла.

Алексей Петров и дамата, с която живее и която ръководи бизнеса му, всяка седмица са правили една и съща разходка в планината до Драгалевския манастир без никаква защита, оповестиха от 24 часа.  По догатки тя може да се окаже втората жертва на стрелеца. Няма публично удостоверение за тази информация обаче тъй като и двамата са били без документи за идентичност.

Очаквайте детайлности!

 

 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР